woensdag 09 mei 2018 | Advies

Doe-het-zelf of een vakman voor je vloer of raamdecoratie?

Doe-het-zelven: wel of niet aan beginnen? Er zijn genoeg klussen die je zelf voor elkaar kunt krijgen. Hiermee bespaar je vaak ook wat geld. Maar in veel situaties is het handig en verstandig om een klus uit handen te geven. BINNEN heeft ervaren vakmensen die bij je thuiskomen om de vloer perfect te leggen of de raamdecoratie kaarsrecht op te hangen.

Het egaliseren en het verlijmen van een pvc of vinyl vloer is bijvoorbeeld een klus die goed gedaan moet worden. De vloer of de raamdecoratie die je hebt gekozen en perfect bij je interieur past, plaats je namelijk niet voor een half jaartje in je woning. Daar wil je langer van genieten. Dan is het fijn als het goed en vakkundig gelegd is.

Liever geen risico's

Ben je heel handig en kan je dit zelf? Waar nodig, geven we je graag advies. Maar wil je liever geen risico’s lopen en zet je liever een vakman aan het werk, dan is dat mogelijk bij BINNEN. We komen bij je langs om je vloer er strak in te leggen.

Dat geldt uiteraard niet alleen voor vloeren. We meten je gordijnen in, hangen je dupligordijn precies passend op en snijden je vinyl tapijt op maat in dat lastige hoekje.En is er toch iets misgegaan? Dan vergoeden wij dit uiteraard. Op die manier loop jij geen risico en ben je verzekerd van de mooiste vloer of raamdecoratie. Doordat wij het doen, kun jij je bezighouden met andere zaken.

Snel de vloer gelegd

Het is handig om even te bedenken hoe handig je bent en hoeveel verstand je van stofferen hebt. Vervolgens kun je je afvragen hoeveel tijd je kwijt wil zijn aan de klus. Onze ervaren stoffeerders weten waar ze het over hebben, wat ze doen en houden de snelheid erin.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.