woensdag 07 november 2018 | Advies

Tapijt, PVC of vinyl als vloerbedekking op de trap?

Maak van je trap een eyecatcher door deze te bekleden met vloerbedekking. De trap is niet enkel een functioneel item in je woonkamer of hal, maar kan ook gewoon onderdeel zijn van jouw interieur zijn en iets van jezelf uitstralen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het bekleden van een trap.

Er zijn verschillende soorten vloerbedekkingen die je op de trap kunt laten leggen. Elke vloerbedekking heeft zijn eigen kwaliteiten, functies en charme. Met onze uitleg kun je bepalen welke vloerbedekking het beste bij jouw woning en interieursmaak past.

Tapijt op de trap

Tapijt heeft verschillende voordelen voor je trap. Het is geluiddempend, zacht en warm, het zorgt ervoor dat je niet uitglijdt. Het laten leggen van tapijt op je trap is daarbij geen langdurige klus. Wil je niet je hele trap laten bekleden, maar het middenstuk zodat het de uitstraling van een loper heeft? Ook dat is een optie. Niet elk tapijt is geschikt, dit hangt af van de pooldichtheid. Onze vakmensen kunnen je dit precies laten zien.

PVC op de trap

PVC is in opkomst op de trap. Het grootste voordeel van PVC is dat je er weinig onderhoud aan hebt. Het is slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Het laten leggen van PVC is een zeer precies werkje dat je het beste aan een vakman kunt overlaten.

Vinyl op de trap

Vinyl kun je ook goed op de trap laten leggen. Vinyl is verend, waardoor geluid gereduceerd wordt. De kwaliteit is goed, en niet meer te vergelijken met het ‘zeil op de grond’ van vroeger. Er is keuze uit vele kleuren en dessins, waardoor je je trap lekker kunt laten opvallen.

Advies over trap bekleding

Wil je meer informatie over het bekleden van je trap? Bij BINNEN zijn we specialisten op dit gebied. Dankzij vakmanschap wordt de trap een prachtig onderdeel van de woning. Vind hier een BINNEN winkel. Momenteel* hebben we 20% korting op de BINNEN vloeren, dus je trap nu laten bekleden is heel aantrekkelijk.

*geldig t/m 1 december 2018. Bekijk voor meer informatie onze actiepagina.