woensdag 05 december 2018 | Advies

Vakmensen voor raam en vloer houden traditie in ere

We naderen het einde van het jaar, dat voor veel mensen in het teken staat van tradities als sinterklaas, Kerst en oud en nieuw. Verschillende personen kijken vooruit naar het nieuwe jaar en maken nieuwe plannen: stoppen met roken, meer bewegen, de perfecte vakantie boeken of een nieuwe vloer kopen en de raamdecoratie updaten.

Ontwikkeling raam en vloer

Bij BINNEN houden we ook van tradities, maar deze veranderen wel mee met de tijdsgeest. Vakmanschap zien wij als een van onze tradities. Dat klinkt wat ouderwets, maar onze specialistische kennis ontwikkelt zich mee met de behoeftes van de klant en de technologische vooruitgang.

Productkennis speelt een grote rol bij ons in de winkel. Het aanbod in raamdecoratie en vloeren is enorm gestegen, de consument heeft veel keuze. Neem alleen al het aanbod in raamdecoratie. We hebben (duo)rolgordijnen, plissé gordijnen, dupligordijnen, horizontale jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen. Het aanbod in gordijnen is ook enorm.

Vele soorten vloeren

Omdat het aanbod zo groot is, is het handig dat je iemand voor je hebt die weet waarover hij of zij praat. Daarom blijven wij up-to-date wat betreft de trends en bijvoorbeeld bedieningsopties.

Ook in vloeren is er ruime keuze: heel veel kleuren vinyl, mooie pvc-vloeren en warm tapijt. Zeker de kunststof vloeren zijn redelijk nieuw. Ook hier weten we alles vanaf en kunnen we je dus goed in adviseren.

Een andere traditie die we hoog willen houden is de service. We komen meten, afleveren en monteren. De technieken die hiermee te maken hebben, staan ook niet stil. We proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, zodat jij de beste vloer en raamdecoratie in huis hebt.

Meer informatie voor raam en vloer

Zou je hierover meer informatie willen? Je bent van harte welkom in een van onze winkels voor uitgebreide informatie.