donderdag 13 juni 2019 | Advies

Ga jij veilig op vakantie?

Het Somfy Smart Home bestaat in vele soorten en maten en maakt van jouw woning een slimme omgeving die met jou meeleeft. Het systeem geeft je het gemak van totale controle. Er bestaan toepassingen om verlichting, zonwering en raamdecoratie met gemak te bedienen, je huis te 'beveiligen'*, muziek af te spelen en zelfs de garage op afstand te openen. Ervaar de luxe van totale controle! Ontdek het gemak waarmee jouw huis het ritme van jouw drukke leven volgt.

Met één druk op de knop wordt je hele huis ingesteld op afwezigheid tijdens jouw vakantie. De verlichting schakelt uit, screens of raamdecoratie gaan dicht en het eventuele smart home beveiligingsysteem wordt geactiveerd. TaHoma biedt de mogelijkheid om te observeren en signaleren. Een lekker gevoel als je (ver) van huis bent deze zomer!

En ben je weer terug van vakantie? Dan bedien je deze zomer eenvoudig je screens of raamdecoratie met je smartphone of tablet. Je kunt alles ook automatisch laten reageren op zonlicht en temperatuur. Of gewoon op de tijd, zodat je huis je 's ochtends verwelkomt als je wakker wordt of alles sluit als je gaat slapen.

*signaleren en observeren

Laat je nu adviseren bij één van de dealers van BINNEN voor al onze mogelijkheden met Somfy!