woensdag 20 juni 2018 | Trends

Creëer een beachlook met mooie witte raamdecoratie

Ben je gek op het strand en de Ibizastyle en wil je dat thuis in je inrichting terug laten komen? Met verschillende wittinten kun je deze stijl in jouw huis neerzetten. Mooie witte raamdecoratie past hier prima in.

Wit wordt vaak gebruik als basiskleur. Het is namelijk heel goed te combineren met elke andere willekeurige kleur. Tegen wit kun je prima een zeer contrasterende kleur als zwart en blauw gebruiken. Maar de combinatie van wit met een of meerder pasteltinten kan ook heel goed.

vele tinten wit

Bij een beachlook wordt heel veel wit in het interieur gebruikt. Bij wit hoef je niet alleen aan saai en kaal en kil te denken. Er zijn heel veel wittinten, dus wit hoeft niet saai te zijn. En als je mooie natuurlijke en zachte materialen gebruikt, met eventueel een zeeblauwe accentkleur, wordt je strandinterieur zeker niet kil.

Wit wordt geassocieerd met licht, zomer en luchtigheid. Witte wolken, witte stranden, witte schuimkoppen. Wit is ademend, verlichtend en goed voor je humeur.

Warmtewerend wit

Witte raamdecoratie zorgt voor een hele mooie lichtinval in je huis. Daarbij draagt lichte raamdecoratie bij aan zonwering. Wit reflecteert de zonnestralen en daarmee dus ook de warmte. Met mooie witte raamdecoratie zet je dus een luchtige zomerse sfeer neer in je huis.

Je beachlook kun je op verschillende manieren compleet maken. Je kunt werken met mooie natuurlijke materialen zoals riet en hout in je meubilair. Een houten verweerd kastje en een rieten mand met een mooie plant passen prima in je strandstijl.

Daarbij kun je uitpakken met mooie accessoires zoals schelpen en kralen. Of pak groter uit met een surfplank en hangmat.

korting op raamdecoratie

Op zoek naar witte raamdecoratie? We hebben momenteel een mooie actie: 20% korting op alle raamdecoratie van het BINNEN label. Kom gerust eens binnen bij een van onze filialen om de stalen van dichtbij te bekijken.