woensdag 10 oktober 2018 | Trends

Houten jaloezieën voor je raam van Luxaflex®

Stijlvol en strak: we hebben het over horizontale houten jaloezieën. Deze raamdecoratie past perfect binnen de trends van nu. Luxaflex speelt daar uitmuntend op in met een uitgebreide collectie hippe jaloezieën, van basic tot design, van natuurlijk tot trendy. Zo vind je altijd de jaloezieën die in jouw interieur passen. Lamellen met een houtlook passen bijvoorbeeld perfect in een natuurlijk interieur, terwijl zwarte jaloezieën het heel goed doen in een meer industriële inrichting.

Onderscheidend maken van jaloezieën

Je kunt een extra touch aan je jaloezieën geven door te kiezen voor mooie bijpassende of juist contrasterende ladderband. Zo kun je de houten jaloezieën ook echt raamdecoratie noemen. Daarbij zijn er nog meer decoratieve opties waar de specialisten van BINNEN je graag meer over vertellen.

En het nut? Horizontale houten jaloezieën gebruik je om vrij precies je lichtinval te regelen. Je kunt de jaloezieën kantelen zodat de raamdecoratie open of gesloten is. En wil je vrij zicht naar buiten? Dan trek je de lamellen omhoog om je raam deels of helemaal vrij te maken.

Kwaliteit jaloezieën

Omdat Luxaflex gebruik maakt van kwaliteit, weet je zeker dat je voorzien bent van goeie spullen voor je ramen. Ze gaan lang mee en blijven lang mooi. Daarbij hebben de jaloezieën ook een isolerende werking.

Schoonmaken is geen punt: draai de jaloezieën dicht en haal er een vochtige doek over. Dat kun je ook bij de andere kant doen. Door te draaien gaan ze de andere kant op dicht.

Jaloezieën op maat

Hebben jou ramen geen standaard maten? Geen probleem bij BINNEN. Wij zijn specialisten op het gebied van jaloezieën en andere raamdecoratie. Met de nodige expertise maken wij ze perfect op maat voor jouw ramen. Zo nodig komen we het zelf ook meten, dan weet je zeker dat het goed zit.

Elektrische bediening raamdecoratie

Ga je voor volledig gemak? Kies dan voor elektrische bediening met Powerview. Dit is een draadloos systeem van Luxaflex om de raamdecoratie mee te bedienen. Je kunt zelfs complete scenario’s voor de dag samenstellen: bijvoorbeeld dat de Luxaflex elke ochtend om 08.00 uur open gaan en om 20.00 uur dichtgaan. Daarnaast kun je complete gepersonaliseerde scenes instellen.

Kom gerust eens bij een van onze filialen langs voor meer informatie.