woensdag 06 juni 2018 | Trends

Gordijnen volgens de laatste trends? De nieuwe collectie is er

De nieuwe voorjaarscollectie gordijnen van BINNEN ligt in de winkel. Of je nu gaat voor rijke, weelderige stoffen of mooie simpele en soepelvallende effen gordijnen wil, bij BINNEN koop je kwaliteit voor je ramen.

glanzende blikvangers voor het raam

In de splinternieuwe collectie van BINNEN vind je veel glans terug. Bij sommige stoffen is dat een hele subtiele zijde-achtige glans en bij andere lijkt het of er goud en zilver in is geweven. Er zijn stoffen met een aanwezige print, zodat je gordijnen echte eyecatchers worden. Heb je dat liever niet, dan hebben we ook prachtige uni’s in veel kleuren. Op die manier vind je altijd de gordijnen die in jouw interieur passen.

In de met zorg uitgezochte nieuwe collectie zijn ook weer transparante stoffen te vinden, als je het liever luchtig wil houden. Van prachtige aardetinten tot helder wit. En uiteraard vind je de botanische trend terug in onze stoffen. Zo is er een gordijnstof in rustige tinten met een rustig groot bladmotief en glanzende gordijnen waar het blad er subtiel op gestikt is. Welke stof kies jij voor je raam?

Voordeel van gordijnen

Behalve een mooie aanvulling op je interieur, hebben gordijnen ook hele prettige eigenschappen. Zo hebben ze een goed isolerende werking en dragen ze bij aan een mooiere en betere akoestiek. Gordijnen zijn daarnaast heel goed te combineren met andere raamdecoratie.

BINNEN adviseert je graag als het over gordijnen gaat. Als we weten wat jouw stijl, inrichting en smaak is, kunnen we je helpen naar de juiste keuze. Onze vakmensen komen secuur inmeten zodat jouw gordijnen precies passend zijn.

Collectie en koffie in de winkel

Onze nieuwe collectie vind je momenteel alleen nog maar in de winkel. Dus ben jij op zoek naar de laatste mode voor je raam? Loop dan gerust even bij ons binnen voor een kopje koffie en een blik op de stalen.