woensdag 21 november 2018 | Trends

Nieuwe en gemakkelijk te bedienen jaloezieën van Luxaflex®

Luxaflex® komt met twaalf frisse kleuren lamellen voor de horizontale jaloezieën. Ga voor mode en gemak voor je raam met deze nieuwe lijn.

Met jaloezieën kun je heel precies je lichtinval regelen. Je kunt de zon recht naar binnen laten, maar je kunt door de lamellen te kantelen ook zorgen voor indirect zonlicht via het plafond. De nieuwe tuimelmechaniek Trufit® en Top Down/ Bottum Up maakt het kantelen nog makkelijker! Dit gepatenteerde schuifje zit nu aan zowel de boven als onderzijde van de jaloezie, zodat één van de hangrepen altijd bereikbaar is. Dus wil je de bovenkant laten zakken, kan dat ook van onderaf. Handig als je hoge ramen hebt.

Pure sense collectie

Luxaflex® zit niet stil en houdt de trends nauwkeurig in de gaten. Ook deze nieuwe kleuren passen perfect in een interieur van nu. Pure Sense is de naam van de nieuwe kleuren van Luxaflex®, waarbij de lamellen een zijdezachte finish hebben. De uitstraling is hierdoor warmer.

Twee kleuren op 1 lamel

Zes kleuren binnen deze nieuwe lijn zijn vergrijsde tinten. De lamellen hebben aan beide kanten een verschillende kleur. De andere zes kleuren hebben metallic lamellen, voorzien van een subtiele glinstering.

Dankzij de finish van deze lamellen worden ze minder stoffig. Zijn ze wel een keer stoffig? Dan zijn ze eenvoudig schoon te maken. Je kunt kiezen om er een plumeau doorheen te halen. Is het nodig om ze verder te reinigen, dan kun je een vochtige doek over de gesloten lamellen halen. Een andere optie is met een nat washandje de lamellen stuk voor stuk te pakken.

Warmte weren en isoleren

Andere voordelen van horizontale jaloezieën zijn de eenvoudige montage en de handige bediening. Ook speelt deze raamdecoratie een grote rol in de warmtewering en de isolatie van de ruimte.

Meer info over raamdecoratie

Wil je meer informatie over de nieuwe kleuren die Luxaflex® ontwikkeld heeft? Kom dan eens binnenlopen bij een van de BINNEN winkels. Wij hebben onder meer Luxaflex® in onze collectie. Ben je je nog aan het oriënteren op het gebied van raamdecoratie? Wij zijn specialist voor je raam en vloer en kunnen je goed op weg helpen bij je keuzes.