woensdag 25 april 2018 | Trends

Nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen in de winkel

Of je nu een liefhebber ben van felle en bonte kleuren, van rust en eenvoud, van natuurlijk en eerlijk of van zwart en chique, met onze nieuwe collectie kun je werkelijk alle kanten op. Nieuwe kleuren, structuren en dessins en slimme montageopties vind je terug in de nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen.

Met de nieuwe montageopties hoef je niet meer te boren in een kozijn. We maken nu ook gebruik van een magneet of een plakprofiel. Ideaal voor kunststof- en aluminium kozijnen.

Vier trends raamdecoratie

Binnen onze nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen hebben we vier trends.

  • Identity – Maak het bont

Een liefhebber van mix en match? Binnen de trend Identity kan bijna alles. Kleuren en verschillende materialen mogen met elkaar gemixt worden. De kleuren zijn fel en uitgesproken: rood, geel en blauw

  • Float – Een oase van rust

Op zoek naar een oase van rust? Float staat voor eenvoud, licht en wegdromen. Maak van je huis een indoor spa met ronde vormen, zachte kleuren en structuren. Kies voor een inrichting met verschillende wit- en poedertinten. Je huis wordt hierdoor lekker licht en een rustgevende plek. De meest gekozen kleuren voor raamdecoratie zijn wittinten.

  • Momentum – Haal de natuur in huis

Met de trend Momentum haal je de natuur in huis en woon je in een groene oase. Hier draait het om eerlijke materialen, natuurlijke kleuren en items met een verleden. Haal de natuur naar binnen met aardetinten, planten, hout en staal. Zo maak je jouw huis mooi én duurzaam.

  • Echoing – Go chique!

Zwart heeft iets mysterieus en kan altijd. Steeds vaker vormt zwart dan ook de basis voor het interieur. En zwart is niet saai! Mix het met prints, warme kleuren, elementen van vroeger en rijke materialen zoals velours. Of voeg gouden prints en accenten toe. Dit geeft je een gevoel van weelde.

Plisségordijnen op maat

Onze plissé- en dupligordijnen worden op maat gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kom gerust eens binnen bij een van onze winkels. We staan graag voor je klaar.