dinsdag 28 augustus 2018 | Trends

Nieuw interieur met de nieuwe trend 'New Natural'

Nu het wat kouder wordt, trekken we weer meer naar binnen. Maar we nemen het buitenleven gewoon mee het huis in. Dat is goed te zien in de nieuwe trend ‘New Natural’ van BINNEN. Het interieur staat bol van de natuurlijke invloeden en vind je ook terug op de vloeren en voor de ramen.

De trend New Natural voor je vloer en raam is heel goed in te passen in een stoer en botanisch interieur, met robuuste en natuurlijke elementen. Maar deze trend is ook te combineren in een andere stijl. Het kan heel mooi zijn om met natuurlijke kleuren een strak interieur wat warmer te maken of een industriële inrichting wat te verzachten.

Natuurlijke stoffen

De stofkeuze is ook natuurlijk te noemen. Zo is linnen veel terug te vinden in deze trend. Linnen is honderd procent. De stof is sterker dan katoen en valt heel natuurlijk voor je raam. Qua kleurgebruik hebben de gordijnen binnen deze trend vooral natuurlijke kleuren en pasteltinten gekregen.

Houten jaloezieën passen ook helemaal binnen New Natural. De stoere houten jaloezieën van BINNEN zijn hier een goed voorbeeld van.

Trendkleuren

De kleuren die passen bij deze trend zijn vooral groentinten, grijsroze, en vergrijsde bruin, blauw- en grijstinten.

Op de vloer kun je een prachtig warm tapijt leggen in een van deze tinten. Natuurlijke kleuren vind je bijvoorbeeld bij tapijt Cleopatra. Je kunt bij ons uiteraard ook een vloerkleed laten maken van je favoriete tapijt.

Rotan terug in interieur

Kleed je interieur verder aan met mooie accessoires die stoer en natuurlijk zijn, bijvoorbeeld gemaakt van robuust hout. De open structuren zoals rotan passen ook heel mooi in dit soort inrichtingen. De rotan heeft inmiddels zijn comeback gemaakt en is weer volop te vinden in de winkels.

Gratis advies

Wil je meer informatie over raamdecoratie, gordijnen of vloeren? We helpen je graag op weg. Bezoek een van onze winkels voor een gratis advies of maak een afspraak voor een gratis advies.