donderdag 27 september 2018 | Trends

Trend: marmerlook met tapijt op je vloer

De marmerlook, we blijven ‘m zien dit najaar. Ook Desso doet er aan mee met de nieuwe lijn ‘Sense of Marble’. Rijk, comfortabel en sterk kun je dit tapijt wel noemen. Heerlijk aan de voeten en een aanvulling op het uiterlijk en de stijl van je interieur.

Opvallende vloer

Het najaar gaan we in met veel prints en dessins. Niet alleen qua meubels en accessoires zoals kussens, maar ook aan de wand en op de grond. Met het tapijt in marmerlook van Desso op de grond, zorg je voor een opvallende vloer.

De tapijtlijn Sense of Marble van Desso kun je in verschillende interieurs toepassen. Het uiterlijk van marmer is bijvoorbeeld prachtig te combineren met hout voor een warme of botanische sfeer. Marmer past ook prima bij staal. Daarmee creëer je een meer industriële look in de ruimte.

Het tapijt zorgt in ieder geval voor een eigenzinnige levendigheid in je huis. De vorm doet ook nog wat met de uitstraling je huis. Je kunt kiezen voor kamerbreed tapijt, maar een vloerkleed is ook mogelijk. Ga je voor een rond vloerkleed, wordt het een groot vierkant of een traditioneel rechthoekig karpet?

Kleuren tapijt

Sense of Marble is in tien trendy verschillende kleuren verkrijgbaar. Welke sfeer wil jij neerzetten? Kies je bijvoorbeeld voor wit in een rustig klassiek interieur, bruin in een warm landelijke inrichting, zwart in een stoere industriële ruimte of ben je meer het type voor het opvallende theatrale rood? De keuze voor de goede kleur kan de perfecte aanvulling zijn op jouw inrichting.

Zou je meer informatie willen over de mogelijkheden van het leggen van tapijt of het laten maken van een vloerkleed? BINNEN is specialist op het gebied van vloeren. De nieuwe lijn ‘Sense of Marble’ van Desso hebben wij eveneens in de collectie. Loop gerust eens bij één van onze dealers binnen voor advies.