woensdag 19 december 2018 | Trends

Trends op gebied van gordijnen in 2019

Het nieuwe jaar staat voor de deur, met de bijbehorende nieuwe woontrends. Ook op het gebied van gordijnen kun je het interieur helemaal up-do-date maken. Onder meer met de gordijnstoffen van het merk Artelux.

Het natuurlijke, botanische interieur blijft overeind in 2019. Je kunt dus prima los gaan met planten, natuurlijke materialen en kleuren. Ook op het gebied van gordijnen kun je producten vinden die bij deze stijl passen. Organische, botanische vormen op natuurlijk ogende materialen in natuurlijke kleuren vind je in de gordijnen van Artelux.

Kies je voor een print of een effen gordijn? Met een print, kun je van je ramen een echte eye-catcher maken. Ook een effen gordijn past in een natuurlijk interieur.

Een andere trend is dat je 1 kleur in je interieur continu laat terugkomen, tint op tint. Gebruik bijvoorbeeld verschillende tinten blauw voor een stijlvol geheel. Effen blauwe gordijnen zijn hier dan een mooie aanvulling op. Ben jij meer fan van warmte in je inrichting? Ga dan voor verschillende bruintinten in je interieur.

Ben je op zoek naar advies over gordijnen? Ben je benieuwd wat de voordelen van gordijnen zijn? Of wil je stalen bekijken om een indruk te krijgen van het aanbod. Bij BINNEN hebben we een uitgebreid aanbod op het gebied van gordijnstoffen. Daarbij hebben we de productkennis paraat om je alles te kunnen vertellen over de voordelen van verschillende stoffen, welke plooien het beste bij jouw gordijnen passen en over de nieuwste collectie. We geven advies over eventuele transparanties en woonstijlen.

Je kunt een afspraak maken om met ons in gesprek te gaan, maar het is ook mogelijk om vrijblijvend bij een van onze filialen binnen te lopen. We helpen je graag verder op weg naar het interieur dat bij jouw persoonlijkheid past.