In 1925 is Bernard Busscher begonnen met een meubelmakerij annex aannemersbedrijf. In de loop van de jaren ging de aandacht steeds meer in de richting van de meubels. De huidige eigenaar Benno Busscher heeft de zaak overgenomen van zijn vader Johan. Busscher woonadviseurs wordt dus al door de derde generatie gerund. In 2000 is de winkel uitgebreid met 600m2 en een entree aan de kant van de Oranjestraat. Benno wordt bijgestaan door zeer gemotiveerd en ervaren personeel, bestaande uit 3 verkoopmedewerksters, styliste en 2 stoffeerders.

Wat je ook kiest: rolgordijnen, vouwgordijnen, 
jaloezieën of plissé gordijnen. Wij komen bij je meten om 
zo perfect maatwerk te leveren.

1

Eigen
stoffeerders

De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; Busscher Woonadviseurs zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van het beoogde eindresultaat.

2

Advies
bij je thuis

Busscher Woonadviseurs komt graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.

3

Service
en garantie

Meten, montage en een schone oplevering is voor Busscher Woonadviseurs vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan wij altijd voor je klaar.

Page up