BINNEN duo rolgordijn brede baan

De extra brede banen van dit luxe duo rolgordijn zorgen voor een bijzondere lichtinval en uitstraling.

Vanaf prijs is voor de maat 100x160 cm in prijsgroep A

 

Vanaf € 416,00
Toevoegen aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken

Naast het standaard duo rolgordijn kan je ook kiezen voor de extra brede banen duo rolgordijn. Deze extra brede banen vormen een opvallende nieuwe raamdecoratie voor je moderne interieur. De Duo rolgordijn met brede banen filtert en verzacht het daglicht op een zeer stijlvolle wijze en biedt ook voldoende privacy op momenten dat jij dat wenst. De Duo-stoffencollectie heeft prachtige afwerking, mooie transparante stoffen, geweven effecten en een modieuze selectie van combinaties. Wil je meer weten over de elektrische bediening of voor bediening op afstand via Somfy? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen:

• open, voor vrij doorzicht
• halfopen, voor gefilterde lichtinval
• gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Naast de standaard maten kunnen we de duo rolgordijnen ook op maat leveren. We komen graag bij jou de ramen opmeten en zorgen voor de levering en montage. In onze winkel vind je een uitgebreide stalencollectie om inspiratie op te doen.

Meer informatie
EAN 9900000028169
Concept Private label collectie
Merk Binnen
Collectie Binnen