BINNEN tapijt Chela in diverse kleuren

Een rustig tapijt met lussen van polyamide dat het in elke ruimte goed doet. Ook voor de trap geschikt. Gemakkelijk te onderhouden met de juiste producten.

Vanaf € 120,95
Toevoegen aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken

Met Chela tapijt heb je een comfortabel gemakkelijk tapijt in je woning. Dit praktisch en sterk bouclétapijt is ook geschikt als trapbekleding of als karpet. Het kleurpalet bestaat uit dertien rustige kleuren zoals hazelnootbruin, grafiet of indigo, perfect om mee te combineren.

Chela tapijt is bouclé tapijt: tapijt waarbij de polen niet doorgesneden zijn en dus lusjes vormen.

De polen zijn van polyamide, een materiaal dat zeer vormvast is, ook in natte toestand. Polyamide staat bekend als elastisch.

Tapijt van BINNEN in Nederland wordt perfect gelegd. We komen de ruimtes opmeten, het tapijt leggen en zorgen voor een schone en mooie oplevering, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Meer informatie
EAN 9900000010928
Kenmerken

Structuur: bouclé (lussenpool)

Breedte: 400 cm

Poolmateriaal: 100% polyamide IMPREL©

Technische gegevens:

Poolhoogte: ca. 3,0 mm

Totaalhoogte: ca. 6,0 mm

Poolgewicht: ca. 750 gr/m²

Totaalgewicht: ca. 1980 gr/m²

Rug: action backing

Warmtedoorlating: 0,10 KW/m²

Garantie 7 jaar*

(* 5 jaar op trappen, mits afgronde hoeken)

Concept Private label collectie
Collectie Binnen
Merk Binnen
PIT-symbolen Akoestiek, Antislip DS, Antistatisch tapijt, Brandgedrag C s1, Comfortklasse 1, Geluiddempend, Lichtechtheid, Projectstoffering 33, Snijvast, Trappen (intensief gebruik), Vloerverwarming geschikt, Zwaar woongebruik, Zwenkwielen (intensief gebruik)