JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

BINNEN uni gordijnstof Kulbart kamerhoog in diverse kleuren

Kulbart kamerhoog gordijnstof is een uni met een casual linnenlook van zacht en soepel materiaal. Je kunt gordijnen op maat laten maken in 12 mooie basic kleuren. 

Vanaf € 74,95
Toevoegen aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken

Maak je interieur stijlvol af met deze geraffineerde uni gordijnstof. Door de weefconstructie zijn twee verschillende kleuren ontstaan (voor- & achterzijde), die beide als "goede" kant gebruikt kunnen worden.
De eenvoud en licht gechintzte look op de voorzijde maakt deze kamerhoog gordijnstof bijzonder. De hoogte van de stof is 310 cm en zal voor de meeste ruimtes hoog genoeg zijn. Dat betekent dat de breedte nagenoeg onbeperkt is en geen naden nodig zijn.

Gordijnen hebben een sfeerverhogende werking. Daarbij dragen gordijnen bij aan privacy.

BINNEN in Nederland weet alles over raamdecoratie en hun toepassingen. We meten de raambekleding precies voor je in en zorgen dat je er geen omkijken naar hebt totdat het perfect hangt. In onze winkel vind je een uitgebreide stalencollectie om inspiratie op te doen.

Meer informatie
EAN 9900000312244
Kenmerken

Samenstelling: 100% acrylic

Krimptolerantie: 1%

Lichtechtheid: 5

Aan beide zijden te gebruiken.

Concept Private label collectie
Merk Binnen
Collectie Binnen
Stofmaat 315 cm
Wassymbolen 30 graden fijne machinewas, lauw strijken, niet bleken, niet in de wasdroger, speciaal chemisch reinigen P
Type stof Kamerhoog