De Korte’s Woonsfeer staat voor veelzijdige dienstverlening tegen een betaalbare prijs. Van deskundig advies tot complete inrichting. Wij nemen ruim de tijd voor onze klanten en zorgen voor toegevoegde waarde in de vorm van een gedegen, persoonlijk advies. Bij de Korte’s woonsfeer mag je dus meer verwachten dan een ongemonteerd meubelstuk uit een magazijn. Onze vaste klanten kennen we. Als het om nieuwe klanten gaat, verdiepen we ons zo grondig mogelijk in hun smaak en interieurwensen. Kom gerust eens langs en laat je inspireren en adviseren!

Wat je ook kiest: rolgordijnen, vouwgordijnen, 
jaloezieën of plissé gordijnen. Wij komen bij je meten om 
zo perfect maatwerk te leveren.

1

Eigen
stoffeerders

De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; De Korte's Woonsfeer zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van het beoogde eindresultaat.

2

Advies
bij je thuis

De Korte's Woonsfeer komt graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.

3

Service
en garantie

Meten, montage en een schone oplevering is voor De Korte's Woonsfeer vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan wij altijd voor je klaar.

Page up