Kendix gordijnstof

Een mix van materialen en kleuren

Kendix gordijnstoffen koop je in regio Laren (GLD), Lochem en Markelo

Spannende combinaties

Bij De Korte's Woonsfeer zoeken de adviseurs samen met jou Kendix gordijnstoffen uit, die passen bij je woonstijl. Kendix mixt op originele wijze allerlei materialen en kleuren. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins en spannende combinaties ontstaan.

Kendix biedt keuze uit meer dan 800 kleuren en dessins. Dit in combinatie met verschillende soorten stof maken de mogelijkheden eindeloos. Kendix is hét voorbeeld van hoe lichtspel het wooncomfort bepaalt. De gordijnstoffen en dessins zijn gericht op consumenten die gaan voor exclusiviteit.

Door inspiratie in de architectuur, cultuur, design en kunst is Kendix in staat om een specifieke collectie te vervaardigen met niet alledaagse designs en prints. De Korte's Woonsfeer brengt luxe en exclusiviteit in jouw huis met Kendix. Maak gerust eens een afspraak, de koffie staat voor je klaar in Laren (GLD).

Maak een afspraak

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD) biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine