Artelux

Oneindig veel variaties gordijnstoffen

Gordijnstof van Artelux koop je in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Van subtiel tot contrasterend

In de winkel van dWin vind je gordijnstoffen van Artelux. Er zijn oneindig veel variaties in kleuren, materialen en patronen verkrijgbaar in hoofdzakelijk wasbare stoffen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details.

Het kleurenpalet is afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van je woning.

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen met natuurlijk ogende structuren en kleuren in de collectie opneemt.

Maak een afspraak

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? dWin in Amersfoort biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine