Desso tapijt

Voor een gezond binnenklimaat

Desso tapijt vind je in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Gezondheid, design en functionaliteit

Desso staat garant voor hoogwaardige design tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. De meeste materialen van Desso tapijt zijn recyclebaar. Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten.

Desso tapijt is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster®. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren.

Een industriële look creëer je met de Shades collectie. Het heeft de uitstraling van verweerd beton. Deze collectie is mooi in combinatie met de Patterns collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look.

Ruige look met Desso Denim

Gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig uit onder meer oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan: dat is Desso Denim. Dit tapijt is geïnspireerd op de spijkerbroek en heeft een ruige, verweerde look. Het tapijt is duurzaam en comfortabel. Desso Denim is verkrijgbaar in 7 blauwe kleuren; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot pure indigo variant. Verkrijgbaar van kamerbreed tot vloerkleed op maat. Ook de randafwerking is verkrijgbaar in diverse opties.

Natuur in huis met Desso

Met de Desso collectie Studio Nature haal je de natuur in huis. Een gestructureerde, stoere vloer met een matte uitstraling en natuurlijke, poederachtige tinten die doet denken aan het natuurlijke materiaal sisal, een tropische vezel die veel wordt toegepast in vloerbedekking. De zachte textuur van Studio Nature maakt het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer.

Maak een afspraak

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? dWin in Amersfoort biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine