Luxaflex® zonwering

Sfeer door lichtfiltering

Luxaflex® koop je bij dWin in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Op maat voor ieder venster

Alle Luxaflex® raamdecoratie wordt op maat gemaakt bij dWin. We maken het op maat voor ieder venster en precies passend bij jouw woonstijl. Af tot in de details.

Met de goede lichtfiltering van rolgordijnen en jaloezieën creëer je de mooiste woonsferen door met licht en kleur te spelen. Geef je interieur een opvallend accent met deze veelzijdige zonwering.

Kies voor kwaliteit en sfeer met Luxaflex® jaloezieën. Kies jij industrieel met horizontale jaloezieën van aluminium of voor een warme houten uitvoering? Geef kleine en grotere raampartijen een elegante uitstraling met verticale jaloezieën.

Duette® Shades zijn erg geliefd bij de consument. Deze werken sterk isolerend. Je huis blijft koel in de zomer en warm in de winter.

Kindveilige bediening

Alle raamdecoratie is voorzien van comfortabele en kindveilige bedieningen. Comfort en veiligheid zijn bepalend geweest bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor het unieke koordsysteem SmartCord, voor vederlichte handmatige bediening met LiteRise of voor volledig gemotoriseerde opties.

Bij dWin in Amersfoort geven we je graag een advies op maat. Nadat je een keuze hebt gemaakt, willen we je zo veel mogelijk ontzorgen. Wil je meer informatie over Luxaflex® of onze service? Kom dan eens lang of neem contact met ons op.

Maak een afspraak

Horizontale jaloezieën, ook van Luxaflex

Handig, praktisch en stijlvol in jouw inrichting.

Automatische zonwering

Hou je van gemak en nauwkeurige afstemming? Dan is Powerview van Luxaflex wellicht wat voor jou.

Met Powerview stem je je raamdecoratie helemaal af op je voorkeuren. Ieder moment van de dag kan de zonwering helemaal naar je wens worden ingericht. Het is mogelijk om helemaal gepersonaliseerde scènes in te stellen. Hoe wil jij de lichtfiltering het liefste 's morgens? En wat wordt jouw sfeer als de zon onder gaat? Stel het in met de Powerview.

Dankzij deze automatisering heb je geen koordjes meer. Dit is veilig voor kind en huisdier. Kom eens langs bij dWin om Powerview uit te proberen.

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? dWin in Amersfoort biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine