Plissé gordijnen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Stijlvol. Binnen

Plissé gordijnen op maat

Sfeer creëer je met plissé gordijnen op maat van dWin. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Amersfoort. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Praktisch in de plooi

Perfecte lichtinval is te regelen. Plissé gordijnen van dWin in Amersfoort zijn stijlvol, functioneel en geschikt voor elke vorm raam. Een rond, driehoekig of andere vorm raam vormt geen probleem voor een plissé gordijn.

Het franstalige woord 'plissé' betekent ‘geplooid’. Deze raamdecoratie plooit zich namelijk als een harmonica. Sommige plissé gordijnen hebben een top down bottom up mogelijkheid, waarbij je zowel de boven- als onderkant op en neer kan bewegen. De inkijk aan de onderzijde kan dan afgeschermd worden, terwijl het daglicht aan de bovenzijde ongehinderd kan binnenstromen.

Elektrische bediening

Door alle mogelijkheden van een plissé gordijn kun je heel precies je lichtinval en privacy regelen. Een van de opties is het twee-in-éénmodel. Hierbij combineer je een transparante stof met een verduisterende stof. Op die manier kun je kiezen: maak je het ’s avonds sfeervol of overdag lekker licht?

Wil je wat meer comfort, dan kun je ook nog kiezen voor elektrische bediening van deze zonwering. Voor meer informatie ben je welkom bij dWin in Amersfoort. We gaan graag met jou in gesprek over de wensen die je hebt qua raamdecoratie. En eenmaal gekozen, zorgen we voor een goed passend en mooi eindresultaat door je zoveel mogelijk uit handen te nemen.

fotogalerij plissé gordijnen

1
2
4
5

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak