Gordijnen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Behaaglijk. Binnen

Gordijnen op maat

Sfeer creëer je met gordijnen op maat van dWin. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Amersfoort. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Comfortabele en warme sfeer

De mooiste gordijnen van de beste kwaliteit en op maat gemaakt? Die vind je bij dWin in Amersfoort.

Gordijnen werken niet alleen sfeerverhogend, maar zorgen ook voor privacy. Zie je jezelf ’s avonds al zitten, knus op de bank, kaarsje aan en gordijnen dicht? Of ga je zondagmiddag met z’n allen languit op de bank en maak je van de woonkamer een bioscoop door de gordijnen te sluiten en met popcorn een film te kijken?

Passend dankzij vakmensen

De gordijnen bij dWin zijn gemaakt van topkwaliteit. Wij leveren geen half werk en komen graag even kijken naar je woning en inrichting. We adviseren graag en meten alles secuur op. dWin werkt met eigen stoffeerders, dus je krijgt absoluut een vakman over de vloer.

Uiteraard zijn de gordijnen in allerlei verschillende stoffen, kleuren en dessins verkrijgbaar.

Kom eens binnen bij dWin in Amersfoort en laat je adviseren over gordijnen. Als er een keuze is gemaakt, ontzorgen we graag. Wij meten alles op en zorgen dat er passende gordijnen worden geleverd.

fotogalerij gordijnen

1
2
4
5

Artelux collectie

Creëer sfeer met stijlvolle gordijnen.

zekerheid en gemak van echte vakmensen

onze merken

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak