Inbetween gordijnen in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Er tussenin. Binnen

Inbetween gordijnen op maat

Sfeer creëer je met inbetween gordijnen op maat van dWin. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Amersfoort. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Licht, luchtig, sfeervol en fris

Vind je een gordijn te zwaar ogen voor je ramen en geeft vitrage niet genoeg privacy? Ga er tussenin zitten met inbetweens. De stof is luchtiger dan een overgordijn, maar geeft meer privacy dan alleen vitrage. Laat het buitenleven binnendruppelen via deze raamdecoratie.

Bij dWin in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden hebben we inbetweens in vele kleuren, dessins en transparanties. Door de grote keuze, kun je ervoor zorgen dat de transparante gordijnen precies bij het interieur aansluiten.

Inbetween gordijnen combineren

Met inbetweens houd je de zon tegen, maar je kunt nog wel naar buiten kijken. Ook zijn deze doorzichtige gordijnen heel goed te combineren met andere raamdecoratie zoals houten jaloezieën. Zo kan er een prachtige en pure sfeer gecreëerd worden.

Laat je bij ons voorlichten over deze aankleding van je ramen. Bekijk de collectie in Amersfoort. Met onze service krijg je de best passende inbetweens in huis.

fotogalerij inbetweens

1
2
4
5

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak