PVC vloeren in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Leusden

Stijlvol. Binnen

Vloer van PVC op maat gemaakt

Creëer comfort en stijl op je vloer met PVC van dWin. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Amersfoort. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Duurzaamheid met PVC vloer

Met PVC van dWin draag je bij aan comfort in je huis. Wil je een kunststof vloer met de uitstraling van hout of beton? Kom bij ons dan eens kijken naar het assortiment aan PVC vloeren.

PVC is verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. De vloer is bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Wonen er 'stampertjes' bij jou thuis? PVC is stiller dan laminaat.

Een vloer van PVC gaat lang mee, is sterk, stabiel en kan gecombineerd worden met vloerverwarming.

Je vindt bij ons in de showroom een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die lang meegaat. Omdat PVC een kunststofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.

Voor het leggen van een PVC vloer is vakmanschap vereist. dWin heeft ervaren en vakkundige specialisten om de PVC vloer te leggen.

dWin meet en egaliseert de vloer en legt PVC er strak in. Daar heb jij geen omkijken naar. De schone oplevering maakt de service compleet.

Meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Amersfoort. Dan laten we je gelijk onze uitgebreide collectie zien.

fotogalerij PVC vloeren

1
2
4
5

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak