Binnen Collectie

Gordijnen

Bij Frans Soetens vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. In onze winkel in Vessem adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past.

Bekijk producten

Tapijt

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. De interieurspecialisten van  Frans Soetens in Vessem willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Bekijk producten

Harde vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype. Voor advies en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar  Frans Soetens in Vessem.

Bekijk producten

Binnenzonwering

De raamdecoratie in je woning zijn heel belangrijk voor sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Bij Frans Soetens in Vessem vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Bekijk producten

Deurmatten

De hoeveelheid vuil en vocht wordt tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede deurmat. Deurmatten zijn leverbaar in standaard formaten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Een deurmat van Frans Soetens in Vessem is een aanwinst voor je woning of bedrijfspand.

Bekijk producten