vouwgordijnen in de regio Vessem, Hilvarenbeek en Waalre

Stijlvol geheel. Binnen

Vouwgordijnen op maat

Sfeer creëer je met vouwgordijnen op maat van Frans Soetens . We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Vessem. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Natuurlijk, warm en sfeervol

Probeer eens een vouwgordijn, als je graag echte warme en stijlvolle raamdecoratie zoekt. Met de horizontale plooien heb je echt een sfeermaker in je interieur. Een vouwgordijn werkt ongeveer hetzelfde als een rolgordijn, maar als je een vouwgordijn optrekt, vouwt de stof zich op.

In onze uitgebreide collectie vind je stoffen in effen kleuren, maar ook stoffen met structuren en dessins. De vouwgordijnen zijn te koop in verschillende transparanties. Sluit de wereld zover buiten als dat jij dat wilt.

Warmte met vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een schitterende smaakmaker in een warm en landelijk interieur. Maar we hebben keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen. Onze interieuradviseurs laten graag de mogelijkheden en modellen in vouwgordijnen zien.

Heb je een raam met een specifieke afmeting? De vouwgordijnen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Laat je verder informeren over de mogelijkheden bij Frans Soetens in Vessem. We helpen graag om de best passende zonwering voor jou te vinden.

fotogalerij vouwgordijnen

1
2
4
5

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak