Binnen Collectie

Gordijnen

Bij Hijlkema vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. In onze winkel in Winsum (GR) adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past.

Bekijk producten

Tapijt

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. De interieurspecialisten van  Hijlkema in Winsum (GR) willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Bekijk producten

Harde vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype. Voor advies en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar  Hijlkema in Winsum (GR).

Bekijk producten

Binnenzonwering

De raamdecoratie in je woning zijn heel belangrijk voor sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Bij Hijlkema in Winsum (GR) vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Bekijk producten

Deurmatten

De hoeveelheid vuil en vocht wordt tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede deurmat. Deurmatten zijn leverbaar in standaard formaten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Een deurmat van Hijlkema in Winsum (GR) is een aanwinst voor je woning of bedrijfspand.

Bekijk producten