Rolgordijnen in de regio Winsum en Groningen

Comfortabel en decoratief. Binnen

Rolgordijnen op maat

Sfeer creëer je met rolgordijnen op maat van Hijlkema. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Winsum (GR). Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Stijlvolle sfeermakers

Op zoek naar een gemakkelijk en stijlvol rolgordijn? Bij Hijlkema in Winsum (GR) vind je een uitgebreide collectie rolgordijnen.

We hebben schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, met prachtige patronen, structuren en transparanties. Houd met onze stijlvolle rolgordijnen contact met het buitenleven of trek je even terug in je eigen leefruimte.

Geef een persoonlijk accent aan je inrichting met de keuze voor je rolgordijn. Kies je eigen kleur, transparantie, afwerking en bediening. Een voordeel van rolgordijnen is dat ze een isolerende en geluiddempende werking. Lekker rustig.

Privacy

De keuze van de transparantie van je rolgordijnen kun je aanpassen aan de mate van privacy die je graag wil. Daarbij kun je kiezen hoever je de rolgordijnen sluit. Spannende combinaties met gordijnen zijn uiteraard ook mogelijk.

Bij Hijlkema in Winsum (GR) kunnen we je alles over rolgordijnen vertellen. Kom ze bekijken en uitproberen.

fotogalerij rolgordijnen

1
2
4
5

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak