Elektrische raamdecoratie in de regio Winsum en Groningen

Gemakkelijk. Binnen

Elektrische raamdecoratie op maat

Sfeer creëer je met elektrische raamdecoratie op maat van Hijlkema. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Winsum (GR). Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Moeiteloos mooi

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan!

De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

Bepaal met een app op je telefoon precies de lichtinval en sfeer die je op dat moment wil neerzetten. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde 'scenes' of 'scenario's' in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat 's ochtends de raamdecoratie op een bepaald tijdstip open gaat: tijd om op te staan!

Meer informatie

Elektrische binnenzonwering is lekker gemakkelijk, maar ook ideaal voor mensen die wat minder mobiel zijn.

Wil je meer informatie over elektrische raamdecoratie? Bij Hijlkema vertellen we je er graag meer over. Je vindt ons in de regio Winsum en Groningen.

fotogalerij elektrische zonwering

1
2
4
5

Somfy

Bediening altijd dichtbij

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak