Bonaparte tapijt

Milieuvriendelijke materialen en comfortabel wonen

Tapijt van Bonaparte vind je in regio Castricum

Van grafische tot romantische prints

Huitenga Slaapwoonwinkel in Castricum kan jou tapijt van Bonaparte leveren, op maat. Onze adviseurs helpen je om de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur.

De professionals van Huitenga Slaapwoonwinkel maken van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt.

Vintage met Bonaparte

De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en de Shadesrange. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Huitenga Slaapwoonwinkel geven we graag advies.

Met een Bonaparte vloerkleed in de woonkamer maak je het warmer en zachter. Huitenga Slaapwoonwinkel kan daarbij zorgen voor een sierlijk afgewerkte tapijtrand.

We helpen je graag aan stijlvol tapijt op de trap, in de hele kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer je favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. Een vakman komt de kamer meten en het tapijt leggen. Kom langs voor meer advies. De koffie staat klaar op ons adres in Castricum.

Afspraak maken

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? Huitenga Slaapwoonwinkel in Castricum biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service in de regio Castricum. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine