Bij Mari Frunt vind je voor elke stijl in onze showroom een passend gordijn. Laat je inspireren en adviseren door onze veelzijdige collectie. Je kunt van ons een advies op maat krijgen bij jouw thuis over kleur, type stof en plooien maar ook over de plaatsing van gordijnrail of andere ophangsystemen zoals rail-roede. En er wordt meegedacht over creatieve oplossingen voor ramen met aparte vormen. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, ons vakmanschap in het stofferen van gebouwen – Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten – dateert van jaren. Het leveren van betrouwbare kwaliteit is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Wat je ook kiest: rolgordijnen, vouwgordijnen, 
jaloezieën of plissé gordijnen. Wij komen bij je meten om 
zo perfect maatwerk te leveren.

1

Eigen
stoffeerders

De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; Mari Frunt zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van het beoogde eindresultaat.

2

Advies
bij je thuis

Mari Frunt komt graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.

3

Service
en garantie

Meten, montage en een schone oplevering is voor Mari Frunt vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan wij altijd voor je klaar.

Page up