Bonaparte tapijt

Milieuvriendelijke materialen en comfortabel wonen

Tapijt van Bonaparte koop je bij jou in de regio

Van grafische tot romantische prints

BINNEN kan jou tapijt van Bonaparte leveren, op maat. Onze adviseurs helpen je om de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur.

De professionals van BINNEN maken van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt.

Vintage met Bonaparte

De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en de Shadesrange. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij BINNEN geven we graag advies.

Met een Bonaparte vloerkleed in de woonkamer maak je het warmer en zachter. BINNEN kan daarbij zorgen voor een sierlijk afgewerkte tapijtrand.

We helpen je graag aan stijlvol tapijt op de trap, in de hele kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer je favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. Een vakman komt de kamer meten en het tapijt leggen. Kom langs voor meer advies. De koffie staat bij ons klaar.

Afspraak maken

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? BINNEN biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service bij jou in de regio. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine