PVC van Moduleo

Krasvast en waterbestendig

PVC van Moduleo is ook bij jou in de regio te koop

Gemakkelijke vloer

Op zoek naar een PVC vloer van goede kwaliteit? BINNEN verkoopt vloeren van Moduleo, het merk die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald. Daarnaast heeft Moduleo oog voor het milieu.

De vloeren van Moduleo hebben een aantal voordelen:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast
  • Gemakkelijk schoon te maken

Moduleo produceert vier categorieën PVC vloeren. Bij Select heb je keuze uit een groot aantal hout- en steeneffecten.

Vier soorten vinyl

Transform: dit vinyl heeft een dikkere slijtlaag, dus geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.

Impress: vloeren om indruk op je te maken met het mooie reliëf dat je kunt zien en voelen.

Moods: hierbij combineer je vloeren van Transform en Impress tot een mooi geheel, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van vormen.

Moduleo is een merk dat zich blijft ontwikkelen. Zo is er ook een klikvariant bedacht: Moduleo Click. Dit PVC wordt niet verlijmd, maar vormt een zwevende vloer. Het is gemakkelijker en schoner te leggen.

Met een clicksymbool geeft Moduleo aan of het PVC ook als click-variant te koop is. Is een vloer van Moduleo wat voor jou? Kom dan eens langs bij BINNEN. Onze kennis en service reikt veel verder dan advies. We kunnen zorgen dat het precies ingemeten en gelegd wordt. Wij zorgen ervoor dat jij er geen omkijken naar hebt.

Maak een afspraak

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? BINNEN biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service bij jou in de regio. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine