Parade tapijt

Ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardig tapijt

Parade tapijt koop je ook bij jou in de buurt

Stoere vloerbedekking

Parade tapijt past goed in een interieur met een stoere basis met een natuurlijke uitstraling. Kom binnen bij BINNEN voor een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat of tapijt op de trap. Comfortabel aan de voeten en prettig voor de akoestiek in huis.

Met Parade tapijt kun je in elk interieur uit de voeten. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer. Of je nu zoekt naar een extra zacht tapijt of een eenvoudig te onderhouden vloer, we adviseren je graag.

Advies over design

Een Parade vloerkleed op maat helpt je een grote kamer af te kaderen. De specialisten van BINNEN adviseren je graag over de juiste maten en sfeervolle designs.

Durf jij verschillende kleuren in een tapijt te combineren? Of ga je liever voor één tapijt met een stijlvol afgewerkte rand? Eenmaal een keuze gemaakt, dan staan we helemaal tot je beschikking voor de allerbeste afwerking. We meten het graag voor je in en we hebben specialisten in huis om het tapijt superstrak te leggen.

Jouw vloer is de basis van je woning en die moet natuurlijk goed zijn. Kom gerust eens bij ons binnen om de stalen te bekijken.

Maak een afspraak

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? BINNEN biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service bij jou in de regio. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine