Somfy elektrische bediening

Stuur je zonwering en gordijnen aan met je telefoon

Somfy kun je ook bij jou in de regio kopen

Bedien je zonwering elektrisch

Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om jouw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren. Zo kun je de luiken elektrisch bedienen en de gordijnen automatisch sluiten. Maar Somfy gaat verder. Er is inmiddels een app voor mobiele telefoon of tablet. Dankzij Somfy Smarthome kun je op afstand heel veel zaken bedienen, onder meer je zonwering.

Elektrisch bedienbare binnenzonwering is ook verkrijgbaar bij BINNEN. Deze zonwering is grofweg in te delen in:

  • elektrisch bedienbare raamdecoratie
  • elektrisch bedienbare gordijnen

Regel je lichtinval met je telefoon of tablet

Binnen de raamdecoratie kun je kiezen uit rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Of je nou een klassiek of modern interieur hebt, bij BINNEN vind je zeker iets dat bij de inrichting past.

Elektrische zonwering is veilig omdat er geen optrekkoordjes aan hangen, ook handig omdat de koordjes niet in de knoop kunnen raken. En ideaal voor hoge ramen. De elektrische gordijnen zijn te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, volledig verduisterend of licht doorlatend.

Gemakkelijk en op afstand je zonwering bedienen met je smartphone of tablet? Dat kan dankzij de Somfy Smarthome. Gebruikers die dit systeem kopen krijgen een box van Tahoma thuis. Met een app op mobiele telefoon of tablet ben je klaar om je luiken of gordijnen op afstand te bedienen. Dit signaal gaat via de Tahoma box.

Zo kun je bepaalde acties op tijd of omstandigheden instellen. Je zonwering kan bijvoorbeeld reageren op de hoeveelheid zonlicht.

Maak een afspraak

Vakmensen voor vloer en raam

Voel, zie en probeer onze vloeren en zonwering. Ben je op zoek naar slijtvaste vloerbedekking of stijlvolle raamdecoratie? BINNEN biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service bij jou in de regio. Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Inspiratie voor vloer en zonwering vind je ook in ons stijlvolle magazine

Bekijk het magazine