Waar Motz Binnen is begonnen als klein familiebedrijf, bestaat het team ondertussen uit een groot aantal vakkundige medewerkers, van stylisten tot stoffeerders, die ook de grote bedrijfsprojecten van A tot Z voor je kunnen begeleiden en uitvoeren. Voor iedere woonwens en elk budget gaan de specialisten van Motz Binnen samen met jou op zoek naar de perfecte kleuren en materialen waardoor je huis jouw thuis wordt. Uiteraard met de persoonlijke aandacht die je gewend bent. Je bent van harte welkom bij Motz binnen!

Wat je ook kiest: rolgordijnen, vouwgordijnen, 
jaloezieën of plissé gordijnen. Wij komen bij je meten om 
zo perfect maatwerk te leveren.

1

Eigen
stoffeerders

De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; Motz BINNEN® zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van het beoogde eindresultaat.

2

Advies
bij je thuis

Motz BINNEN® komt graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.

3

Service
en garantie

Meten, montage en een schone oplevering is voor Motz BINNEN® vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan wij altijd voor je klaar.

Page up