Filosofie achter Binnen

We helpen je van de juiste keuze tot de oplevering

Echt vakmanschap voor vloer en raam vind je bij BINNEN

Zoek je zacht tapijt, luxe raamdecoratie of een comfortabele vloer? Of wil je graag een stijlvolle combinatie van raam en vloer? Dan ben je bij BINNEN aan het goede adres. Onze vakmensen kunnen je helpen met de keuze voor de juiste vloerbedekking of raamdecoratie. We meten, monteren en leveren je raamdecoratie of nieuwe vloer perfect op. Completeer je inrichting met je persoonlijke stijl voor een onweerstaanbaar interieur.

Ervaren vakmensen die ontzorgen

Kom binnen!

Perfecte service, het ruime aanbod en de parate kennis onderscheiden BINNEN van andere woonwinkels. Wij kennen de voordelen van PVC en de isolerende werking van dupligordijnen.

Onze vloeren, gordijnen en raamdecoratie zijn up-to-date. We verdiepen ons ieder seizoen opnieuw in de trends. Wil je weten welke raamdecoratie bij elkaar matcht of welke nieuwe vloer het beste in je interieur past? We helpen je graag op weg.
Met vakmanschap wordt de vloer perfect gelegd en is raamdecoratie precies passend. Ook ben je verzekerd van schone oplevering. En vind je kiezen moeilijk, dan helpen we je bij een keuze in een passende vloer en eigentijdse zonwering.

vind mijn winkel

Voordelen van BINNEN

Wat doet de kamer breder lijken? Hoe krijg ik privacy in mijn woonkamer zonder alles af te sluiten? Welke vloer werkt geluiddempend? Wij geven je graag advies. We helpen je het huis op te frissen met de juiste keuzes op het gebied van vloer en raam en adviseren op het gebied van spannende combinaties. Daarbij zorgen we voor perfecte plaatsing van gordijnen, raamdecoratie en strak gelegde vloeren. Bij BINNEN bieden we kwaliteit en full service. Ontzorgen doen we graag.

Advies & Inspiratie

Loop bij ons binnen voor inspiratie voor raam en vloer. Onze vakkundige mensen adviseren je graag om tot de beste keuzes te komen voor je interieur.

vind een winkel in de buurt

Vakmanschap, maatgarantie & productkennis

We garanderen een perfect, op maat gemaakt product dat helemaal aan je wensen voldoet.

Lees meer over ons

Actuele collectie

Op zoek naar de laatste trends op het gebied van vloeren, gordijnen en raamdecoratie? Dan zit je bij BINNEN helemaal goed.

Bekijk de collectie

Inspiratie, gemak en veel keus voor vloer en raam

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of fraaie raamdecoratie? Of loop je met vragen rond over je inrichting? Kom dan eens binnen bij BINNEN! De woonwinkel die op veel plekken in het land te vinden is, biedt niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service. Op het gebied van inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. Want wil je advies over welke jaloezieën bij je vloer passen of welke vloer je het beste in de slaapkamer kan leggen? Van een eerste advies tot en met het vakkundig leggen en stofferen: BINNEN weet van wonen.

Ontdek het binnen magazine

Ga naar magazine