Binnenzonwering ook bij jou in de regio

Stijlvolle bekleding. Binnen

Binnenzonwering op maat

Sfeer creëer je met binnenzonwering op maat van BINNEN. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen. Vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Natuurlijke lichtinval

Wil je de zon een beetje buiten houden? Of wil je zoveel mogelijk licht in de woonkamer, zonder dat het ten koste gaat van de privacy?

Met de binnenzonwering van BINNEN regel je licht en privacy in huis. Wanneer is dat handig: als je je in de zomer blootsvoets door het huis beweegt en het te warm wordt, of wanneer de zon in de winter laag staat en precies in je televisiescherm schijnt.

Onze binnenzonwering is niet alleen maar functioneel. Bij ons vind je raamdecoratie die je inrichting opfrist en een persoonlijke sfeer geeft. Alles volgens de laatste trends. Dit maakt onze rolgordijnen, jaloezieën, plissé- en dupligordijnen echte eye-catchers in het interieur.

A-merken voor je raam

We hebben veel gerenommeerde merken en diverse stijlen in de winkel, dus er is altijd iets dat bij jouw smaak en de rest van inrichting in huis past. Hou je van gemak? Er zijn ook mogelijkheden voor elektrische zonwering.


fotogalerij binnenzonwering

1
2
4
5

Luxaflex

Mooie en praktische zonwering voor binnen

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien. Vind hier jouw winkel in de buurt.

zoek een winkel & maak een afspraak