Horizontale jaloezieën koop je bij jou in de regio

Onweerstaanbaar mooi. Binnen

Horizontale jaloezieën op maat

Sfeer creëer je met horizontale jaloezieën op maat van BINNEN. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen. Vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Natuurlijk hout of strak aluminium

Horizontale jaloezieën zijn een populaire en gewilde vorm van zonwering en raamdecoratie. Houten jaloezieën dragen bij aan een natuurlijke sfeer. De aluminium jaloezieën passen goed in een strakke inrichting. De lamellen creëren een schitterende lichtinval en lekkere sfeer in huis. BINNEN beschikt over een grote collectie jaloezieën.

Een horizontale jaloezie heeft horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen gedraaid worden, zodat de jaloezie open of dicht staat. Hiermee kun je dus heel precies de lichtinval regelen. De jaloezieën worden uiteraard op maat gemaakt door echte vakmensen. Er zijn verschillende uitvoeringen, lengtes, breedtes en kleuren jaloezieën te koop.

Bijpassende ladderband

Met een koord door de lamellen kan de jaloezie open en dicht worden gezet. Op zoek naar een stijlvolle oplossing hiervoor? Een ladderband bedekt de gaatjes in de lamellen waar het koord doorloopt. Voor deze ladderband zijn er ook verschillende opties. Zo kun je deze in bijpassende kleur kiezen of juist in contrasterende kleur. Kies de finishing touch ie bij jou past.


fotogalerij horizontale jaloezieën

1
2
4
5

Horizontale jaloezie, ook van Luxaflex

Handig, praktisch en stijlvol in jouw inrichting.

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien. Vind hier jouw winkel in de buurt.

zoek een winkel & maak een afspraak