Verticale lamellen koop je ook bij jou in de regio

Voor elke stijl. Binnen

Verticale lamellen op maat

Sfeer creëer je met verticale lamellen op maat van BINNEN. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen. Vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Trendy, fris en functioneel

Zoek je raamdecoratie voor grote ramen? Dan zijn de verticale jaloezieën van BINNEN echte prachtige eye-catchers. Deze jaloezieën zijn bijzonder functioneel en toch sfeervol. Je kunt genieten van vrij uitzicht zonder inkijk. De lichtinval kun je eenvoudig zelf bepalen. Laat de zon binnen door ze open te zetten en creëer knusheid door ze te sluiten.

De jaloezieën bestaan uit verticale stroken, ook wel lamellen genoemd, van textiel, aluminium of kunststof. Ze zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Klassiek of modern

Onze interieurstylisten kunnen je adviseren wat voor woonstijl of situatie het meest geschikt is. Verticale jaloezieën passen in meerdere woonstijlen van klassiek tot modern. Met een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen worden gedraaid en open- en dicht worden geschoven in de gewenste stand. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kunnen uiteraard ook naar wens op maat worden gemaakt.

Bepaal de breedte van je lamel, kies een dessin, transparantie en een toffe kleur, dan heb jij raamdecoratie die helemaal bij jou past. Meer weten over verticale jaloezieën? Kom dan eens bij ons langs.

fotogalerij verticale jaloezieën

1
2
4
5

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien. Vind hier jouw winkel in de buurt.

zoek een winkel & maak een afspraak