Met ons complete en veelzijdige assortiment kun je je eigen smaak laten spreken. Je kunt daarbij kiezen voor onze eigen BINNEN® Label: een zorgvuldig samengestelde collectie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en met een ruime keuze gordijnen, inbetweens en binnenzonwering. Daarnaast kun je ook kiezen voor de ijzersterke merken die BINNEN® voert of voor een combinatie. Onze BINNEN® adviseurs laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie en jouw persoonlijke woonwensen.

De horizontale jaloezie werd in 1951 geïntroduceerd in Europa onder de naam Luxaflex®. De functionaliteit en het design van de jaloezieën maakte dat het eerste echte alternatief voor gordijnen al snel zeer geliefd werd onder vele Europeanen. Als erkend Europees marktleider zette Luxaflex® haar geschiedenis van ontwikkeling en innovatie door tot in de 21ste eeuw. Het merk blijft continu nieuwe productlijnen toevoegen aan haar portfolio, en won vele prestigieuze prijzen voor baanbrekende innovaties zoals: Duette®Shades, Silhouette®Shades en Facette® Shades. Alle producten van Luxaflex® worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog. De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. Maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortom: in representatieve interieurs over de hele wereld hangen Kendix gordijnen. In de ruim 50 jaar van haar bestaan hebben de uitgesproken dessins het merk Kendix een internationale reputatie bezorgd met verkoopvestigingen en agentschappen over de hele wereld.

Het internationale topmerk De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

De Artelux gordijn–collectie kenmerkt zich doordat het echt als een collectie wordt samengesteld. Kleuren, dessins en materialen zijn zo op elkaar afgestemd dat het een totaalplaatje oplevert. Als ze werken met een groen tint, past hij ook bij de taupe dessinstof en zelfs bij de paarse uni. Het is een zeer uitgebalanceerd geheel met een link naar de natuur en zijn vormen.

CC by Jab is onderdeel van de BINNEN-collectie. De collectie van CC by Jab bestaat uit hoogwaardige in-betweens en vitrages. Een breed aantal kwaliteiten zijn ook op kamerhoog, waardoor er van naden geen sprake is. Ideaal bij grote raampartijen. Met deze transparante stoffen creëer je een prachtig subtiel kleur- en lichtspel in élk interieur. Naast de transparenten bevat de collectie ook mooie soepel vallende katoenen of linnen gordijnstoffen, waarvan enkele Trevira stoffen voor intensieve toepassingen geschikt zijn.

Page up