Van Wiefferen in Amersfoort is een echt familiebedrijf en bestaat al ruim 50 jaar. In onze showroom kun je de nieuwste presentaties zien op het gebied van diverse soorten vloeren, gordijnen, behang, binnen-,en buitenzonwering. Wij werken met eigen ervaren stoffeerders en adviseurs en voor extra inspiratie denkt onze styliste graag met je mee. Ook voor schilder- en behangwerkzaamheden, vloerverwarming en het laten opknappen van je houten vloer kun je bij ons terecht. Kom gerust eens binnen en laat je inspireren!

Wat je ook kiest: rolgordijnen, vouwgordijnen, 
jaloezieën of plissé gordijnen. Wij komen bij je meten om 
zo perfect maatwerk te leveren.

1

Eigen
stoffeerders

De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; Van Wiefferen zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van het beoogde eindresultaat.

2

Advies
bij je thuis

Van Wiefferen komt graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.

3

Service
en garantie

Meten, montage en een schone oplevering is voor Van Wiefferen vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan wij altijd voor je klaar.

Page up