Vinyl vloer koop je ook bij jou in de regio

Rust. Binnen

Vinyl op maat

Vinyl van BINNEN past binnen de laatste trends en wordt voor jou op maat gemaakt. Stylingadvies nodig? We komen graag bij je thuis om een kijkje te nemen in je interieur.

Stil en stijlvol gemak

Terug van weggeweest en in een modern jasje, is vinyl nu een gewilde vloerbedekking. Zeker met een stel lawaaipapegaaien in huis kan vinyl echt wat voor je betekenen.

Een vloer bedekt met deze kunststof heeft diverse voordelen. Vinyl is relatief goedkoop, duurzaam, zacht en warm aan de voeten, supergemakkelijk in onderhoud en vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer).

De vloerbedekking is leverbaar in diverse structuren en dessins. Verlijmd op de ondervloer vermindert vinyl geluid: erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

Verlijmen van vinyl

Voor een langere levensduur is het aan te raden om het vinyl volledig te verlijmen. Zie je het plaatsen zelf niet zo zitten? Geen probleem! Een van onze ervaren vakmensen komt de vloer graag bij je leggen. BINNEN neemt je zo alle zorg uit handen en je hebt gegarandeerd jarenlang plezier van een vakkundig gelegde vloer.

Wil je meer informatie of onze collectie in het echt bekijken? Kom gerust eens langs bij ons. We vertellen je graag meer over onze vloeren.

fotogalerij vinyl vloeren

1
2
4
5

Mooi: vinyl van Moduleo op je vloer

Praktisch en stijlvol passend in jouw inrichting.

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien. Vind hier jouw winkel in de buurt.

zoek een winkel & maak een afspraak