Duo rolgordijnen in de regio Zevenaar

In balans. Binnen.

Duo rolgordijnen op maat

Sfeer creëer je met duorolgordijnen op maat van Wentholt. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze spullen bekijken en voelen in Zevenaar. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Perfecte grip op licht en privacy

Waarom kies je voor een duo rolgordijn? Met deze binnenzonwering creëer je het perfecte evenwicht tussen lichtinval en privacy. Het is een stijlvolle en functionele toevoeging aan het interieur. Je hebt perfecte grip op lichtinval en sfeer omdat een duo rolgordijn uit twee stoflagen met horizontale transparante en niet-transparante banen bestaat. Deze zijn ten opzichte van elkaar te bewegen.

Maak de uitstraling van je interieur onweerstaanbaar met de juiste keuze duo rolgordijn. Je kunt niet alleen uit heel veel kleurtjes en stoffen kiezen, maar ook uit strookhoogtes en structuren. Uiteraard maken wij het rolgordijn op maat.

Bediening duo rolgordijn

De duo gordijnen zijn eenvoudig te monteren en bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

Meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke stoffen Wentholt in de collectie heeft? Kom dan eens bij ons in Zevenaar langs of maak een afspraak.

fotogalerij duorolgordijnen

1
2
4
5

Duorolgordijnen

Nauwkeurig geregelde lichtinval

zekerheid en gemak van echte vakmensen

Afspraak maken

Met een kopje koffie erbij laten we je graag onze uitgebreide stalenmateriaal zien.

Maak een afspraak